Referenties

Hieronder vindt u referenties van klanten die u voor zijn gegaan. Onderaan deze pagina kunt u ook een referentie achter laten.

Aruny en Gjalt:

"Rob en zijn team hebben ons op fantastische manier uit de brand geholpen nadat het verhuisbedrijf wat we ingehuurd hadden ons een paar dagen voor de verhuizing in de kou liet staan. Ondanks de last minute waren zij ruim voor het afgesproken tijdstip aanwezig en hebben voortvarend en met aandacht voor onze spullen alles ingeladen en verhuisd van Apeldoorn naar Sibculo. Rob en zijn team zijn prettig in de omgang en daarnaast harde werkers. Alles was ruim binnen de afgesproken tijd over naar het nieuwe adres en daarbij worden (kleine) extra werkzaamheden ook nog opgepakt. Tel daarbij op dat de kosten van het verhuizen ook nog ruimschoots minder is dan bij andere verhuisbedrijven en het mag duidelijk zijn dat wij Rob en zijn team van harte aanbevelen voor elk type verhuizing."

Sjaak en Ans:

"Rob en zijn mensen hebben ons uitstekend verhuisd, van Westervoort naar Zeist, snel, zorgvuldig en zonder onnodige stress. Het was op de verhuisdag erg nat, en daarom werden een aantal spullen van buiten (waaronder een boompje met een flinke kluit) netjes voor ons opgeslagen en later als extra service alsnog bezorgd. Super geregeld, bedankt!!"

Sacha en Tamaar:

"Super goed verhuisd door 'Verhuizen met de vakman'! In iets meer dan vier uur was de hele boedel over. Petje af voor de aandachtige manier waarop onze spullen werden behandeld. Dankzij de professionele manier waarop werd gewerkt, hebben we de verhuizing als heel prettig ervaren. Dank hier voor! Tamaar en Sacha."

Carlijn:

"We hadden een vaste prijsafspraak gemaakt voor de verhuisdag. We kregen gelijk de verhuisdozen. Bij het inpakken bleken de dozen ideaal. En precies genoeg. Aangezien er wat achterban uitviel, vroeg ik ruim een week van te voren of d datum naar voren geschoven kon worden. Wat geen probleem bleek. Op de dag zelf, Toen de verhuizers aankwamen, gingen ze rap aan de slag. Eerst de lift opzetten, en toen aan het werk. Het paste net in de wagen. Vervolgens uitladen in het nieuwe huis. Alles kwam op plaats van bestemming, keurig en wel. Door de all-in prijs waren de kosten helder. Het was de beste beslissing ooit om een verhuizer in te schakelen, na het 15x zelf gedaan te hebben. Fantastisch, wat een luxe. De prijs was het dubbel en dwars waard. Bovendien de lift, drie man sterk , en tot 15:30 bezig, heb ik zeker niet teveel betaald, verre van zelfs. Hopelijk hoef ik niet gauw weer te verhuizen, maar dan weet ik wel wie ik inschakel!!!!"

Iduna Maas:

"Het begin van de verhuisdag verliep wat chaotisch omdat het aantal m3 dat was opgegeven om te verhuizen niet juist was. Maar iedereen wist duidelijk van wanten. Super hard gewerkt allemaal! Prijs-kwaliteit zeer zeker waard! Toppie...en dat van Breda naar Spankeren ;)"

marga bles / ad vd Brink (galerie8r Doesburg):

"Beste Rob, De naam verhuizen met de vak-man hebben jullie ruimschoots waar gemaakt. Naast het feit dat alles op rolletjes liep en er geen kunstwerk of wat dan maar ook beschadigd is, was t ook nog eens uitermate gezellig. Ik had me bij verhuizers een veel ruwer beeld voorgesteld. Dat moest ik even bijstellen. Ik zal jullie daar waar kan zeer zeker aanbevelen. Wat een goede dag hebben we gehad! hartelijke groet; marga bles"

Barend Jonkers:

"Prima bedrijf. We kregen snel een aanbod, die maar liefst 1000 euro goedkoper was dan een ander bedrijf. Ze zijn er in geslaagd om in 1 dag alles in te pakken en in het nieuwe huis te brengen. Meer dan 35 kub, zonder enige schade oververhuisd. Volgens mij hebben ze het wereldrecord zo veel mogelijk in een auto pakken in bezit. Er kon echt geen papiertje meer bij! De groep deed fluitend het werk. Ze gingen niet weg voordat wij vonden dat alles in orde was. Bedankt mannen, het was een genoegen om met jullie te werken. B. Jonkers"

Bernard Bierens:

"Uiteindelijk door omstandigheden geen gebruik gemaakt van de diensten maar zou dat volgende keer zeker overwegen. Ik belde mijn offerte aanvraag af en werd netjes te woord gestaan en met begrip voor de situatie. Ook qua prijs kwam de vakman er bij mij gemiddeld uit."

Tom:

"Wij hebben vorige maand, de verhuizing van mijn vader, van het ouderlijk huis naar een verzorgingsappartement , door Verhuizen met de Vakman laten doen. Deze emotionele gebeurtenis hebben wij in zijn totaliteit aan hun uitbesteed. We wilden graag dat er een splitsing van de spullen gemaakt zou worden. De dierbaarste spullen gingen uiteraard met mijn vader mee en de rest werd verdeeld tussen onze familieleden en de opslag. Verhuizen Met De Vakman kwam met een vrachtwagen en een iets kleinere wagen. Handig werden alle kleine spullen, serviezen, kleding enz. in dozen verpakt. Dure schilderijen werden in speciale flightcases vaerpakt waarbij er direct een verdeling werd gemaakt tussen de bestemming. De kleinere wagen was voor de inboedel van mijn vader en werd in een mum van tijd door 5 verhuizers geladen. Twee verhuizers gingen vervolgens op pad om het appartement naar aanwijzing van mijn vader in te richten. De overige verhuizers hebben systematisch en op adres de vrachtwagen ingericht. Na de lunch is de overige inboedel verspreid over de familieleden: Oss, Udenhout en Tilburg. En de rest naar de opslag. Daarna hebben ze zelfs nog de resterende spullen uit het huis en de schuur, waar we de bestemming afval aan hadden gegeven ingeladen en afgevoerd. Tot en met de vloerbedekking aan toe! Een draaiboek waar menig bedrijf jaloers op zou zijn! Wij in ieder geval, want anders waren we er waarschijnlijk weekenden mee bezig geweest! Rob en team jullie hebben ons een enorme zorg uit handen genomen. Bedankt, Tom"

Danielle:

"Wij zijn onlangs verhuisd in Apeldoorn met hulp van Verhuizen met de Vakman. Ik kan ze iedereen aanraden, wat een geweldig vriendelijke en harde werkers! Het was een grotere klus dan verwacht, maar ze hebben alles met zorgvuldig en met veel geduld gedaan. De verhuiswagen werd netjes ingeladen en de verhuislift kwam goed van pas. We zijn blij dat jullie ons geholpen hebben, bedankt mannen!"

Dutch Designers Outlet:

"Vorig weekend zijn wij met ons bedrijf www.dutchdesignersoutlet.com verhuisd van Arnhem naar Nijmegen. Daar wij een online lingerie webwinkel zijn konden wij het niet veroorloven om door de weeks te verhuizen. Mede door de professionaliteit van het geweldige verhuisteam zijn we in 1 weekend verhuisd en waren we weer dinsdag operationeel. Doordat dit bedrijf goed inschatte hoeveel verhuiswagens / lift en ander materieel ingezet moest worden werd deze moeilijke klus een fluitje van een cent. Wij het team van Dutch Designers Outlet willen dit geweldige bedrijf van harte bedanken en aan iedereen aanbevelen. Heren van verhuizen met de vakman CHAPEAU !!"

F.J. Schmidt:

"Goede middag Rob, Bij deze wil ik je nogmaals danken voor de meer dan voortreffelijke gang van zaken omtrent onze verhuizing van Epe naar Apeldoorn. Het was een hele klus met allerlei zware spullen en bizondere voorwerpen. Maar het is allemaal gladjes verlopen, niets kapot of beschadigd en alles volgens afspraak. Je medewerkeers zijn ook zeer nauwgezet te werk gegaan, ik zal je naam als goed verhuis bedrijf door brieven. Nogmaals dank mvg Frits"

Stijn:

"Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij verhuisd van Arnhem naar een plaatsje in de buurt van Zwolle. Onze verhuizing is verzorgd door verhuizenmetdevakman.nl. De tijd die wij hadden om te verhuizen was zeer kort, de levering bij de notaris voor de koop van onze woning was op vrijdag en we moesten maandag onze woning ontruimd opleveren. Dit is gelukt, mede dankzij de hulp van de verhuizers! Voorafgaand aan de dag waren wij (mijn vrouw en ik) behoorlijk gespannen, maar je merkt toch dat verhuizen ook echt een vak is. De jongens zijn 's ochtends om 9 uur begonnen en hebben doorgewerkt tot de vrachtwagen vol was. Omdat je zelf je nieuwe woning ook nog niet goed kent, is het soms lastig om te bepalen waar spullen moeten staan. De verhuizers hebben echter geduldig de spullen geplaatst en ook de vaatwasser en wasmachine aangesloten. Al met al een fijne verhuizing, dank voor het harde werken!"

Annet:

"Top prestatie geleverd door de mannen van Verhuizen met de vakman Na een goede en duidelijke offerte te hebben ontvangen besloten om ons bedrijf door dit bedrijf te laten verhuizen en kan het iedereen aanraden. Vlotte, beleefde en professionele verhuizers die van aanpakken weten. Bureaus in mum van tijd uit elkaar en weer in elkaar , archiefkasten met de inhoud er nog in op speciale meubelhondjes, onze printer van ik denk wel 8o kg, in de folie en met twee sterke kerels zo naar boven. Het was een mooi schouwspel om naar te kijken. Bedankt mannen."

Miriam:

""Recentelijk zijn we (gezin, 2 kinderen) verhuisd en hebben de hulp ingeroepen van dit bedrijf, dit alles is ons zeer goed bevallen Het team dat ons verhuisde wist van aanpakken, maar elk onderdeel is met zorg behandeld, dus geen geduw en getrek met je spullen, maar verstandige keuzes en geen gehaast. Het resultaat is dat we netjes en vlot zijn verhuisd. +++ kundig en slim team, relaxte mensen die rust bewaren, Flexibele planning (we hebben 2 x onze verhuizing uitgesteld...en dat was allemaal te regelen. Dus wat ons betreft een aanrader, ik ben tevreden! Een tevreden klant, Miriam""

Ook goede ervaring met Verhuizen Met De Vakman?

Laat het ons weten zodat wij het op deze pagina door kunnen vertellen.